Миа Калифа бе в индустрията за възрастни три месеца между

...
Миа Калифа бе в индустрията за възрастни три месеца между
Коментари Харесай

Фенове помагат на Миа Калифа да заличи видеата си в сайтовете за възрастни

Миа Калифа бе в промишлеността за възрастни три месеца сред 2014 и 2015 година За този интервал тя е взела участие в 11 видеа, само че сигурно до ден сегашен е измежду най-търсените имена в еротичните уеб страниците.
               

A post shared by (@miakhalifa) on Apr 3, 2020 at 9:10am PDT

Калифа реши да се отдръпна от промишлеността, откакто получи смъртни закани от „ Ислямска страна “. Причината за заканите бе еротично видео, в което тя е облечена в хиджаб. Самата Миа е от ливански генезис и е възпитана като католичка. Именно арабският ѝ тип се е сторил забавен за създателите на съответното видео. Вижте в канала във vbox7:

Пред радио BBC 5 тя споделя, че преди съответната сцена тя категорично е предизвестила режисьора, че се тормози:

" Казах на режисьора, че ще направи по този начин, че да ме убият! Около седмица по-късно заканите започнаха. Целият Близък изток беше след мен... "

Днес Миа Калифа е състезателен коментатор, само че контузията от предишното не е забравена. Бившата порноактриса споделя, че има проблеми с компанията Bang Bros., която по думите ѝ  се е възползвала от нейната неумелост и по-късно е направила доста пари на неин тил.
               

A post shared by (@miakhalifa) on Apr 6, 2020 at 8:38am PDT

В момента Калифа се бори за заличаването на всички видеа с нейно присъединяване. В битката влязоха и нейни  почитатели, които пуснаха петиция под името „ Справедливост за Миа “ . Към този миг тя е подписана от близо 2млн. души. Дали Миа Калифа ще успее да изтрие предишното си, следва да забележим.
               

A post shared by (@miakhalifa) on Sep 9, 2019 at 9:33am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР