Миа Халифа - ливанката, която преди години направи завидна кариера

...
Миа Халифа - ливанката, която преди години направи завидна кариера
Коментари Харесай

Порно иконата Миа Халифа: Браво на Хамас!

Миа Халифа - ливанката, която преди години направи забележителна кариера като порно актриса потресе света с отблъскващ коментар за войната в Израел. Тя изрази обществено насладата си от дейностите на " Хамас " - терористичната група, която стои зад безмилостните офанзиви, почнали в събота, когато починаха над 900 души. 

" Ако можете да погледнете на обстановката в Палестина, без да сте на страната на палестинците, доста грешите и историята ще го потвърди с времето ", е написала Миа, която през днешния ден се изявява в " Онли фенс ". 

В идващ пост в обществените мрежи Халифа съпостави " Хамас " с борците за цивилен права в Съединени американски щати от 60-те години на предишния век като Мартин Лутър Кинг. ОЧаквано, обществените изявления на Миа разсъниха същински яд измежду милионите ѝ почитатели. И евентуално затова тя е изтрила някои от смущаващите си постове.  

Но това напълно не е първият път, в който излага позицията си във връзка с политически събития. А през 2018 година даже е получила смъртни закани от ИДИЛ поради сцена в сексуален филм, в която е снимана с хиджаб. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР