Mi A1 и следващият A2 модели на Xiaomi бързо се

...
Mi A1 и следващият A2 модели на Xiaomi бързо се
Коментари Харесай

XIaomi готви Mi A3 с вграден в екрана сензор за отпечатък


Mi A1 и идващият A2 модели на Xiaomi бързо се трансфораха в едни от най-предпочитаните смарт телефони в междинния клас. Наскоро XDA оповестиха, че компанията се готви да продължи поредицата и тази година ще внесе много атрактивна екстра в идващия Mi A3.

Говори се, че Mi A3 ще е оборудван със датчик за пръстов отпечатък, който ще бъде вграден под самия екран. Не излиза наяве тъкмо каква технология ще употребява китайският производител, само че най-вероятно ще е друга от тази, която Samsung внедри в новите Galaxy S10 флагмани.
 Samsung Galaxy S10, датчикът за пръстов отпечатък и какви проблеми има с него
Какви проблеми има със датчика за пръстов отпечатък на Galaxy S10

Сензорът не работи добре в някои обстановки

Много консуматори на Samsung оповестиха за проблеми с ултразвуковия датчик в екрана на Galaxy S10 и надали Xiaomi ще разреши сходни гафове с новите си Mi A3.

Става ясно също, че новият смарт телефон на Xiaomi ще разполага с 32-мегапикселова селфи камера, която ще е поместена в дребен, сходен на капка модул в горната част на екрана.

Все още не излиза наяве какъв брой ще коства Mi A3, само че допускаме, че ще е с сходна на предшественика си цена от 250 $ за базов вид. Телефонът ще бъде показан в края на май или началото на юни, и малко по-късно ще влезе в продажба.
 Xiaomi възнамерява да утрои магазините си в Европа
Завладява ли Xiaomi Европа

Китайският производител има огромни цели за осъществяване до края на годината
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР