Mi 9 ще излезе след половин година, но за нас

...
Mi 9 ще излезе след половин година, но за нас
Коментари Харесай

Ето и някои сведения относно бъдещия Xiaomi Mi 9, който се очаква да излезе през 2019 г.

Mi 9 ще излезе след половин година, само че за нас към този момент съвсем всичко е известно. Нека в резюме разгледаме особеностите на този уред и разберем забележителните му механически характерности.Дисплей и дизайн
Новото потомство флагмани от Mi-серията, най-вероятно ще престане да имитира някои iPhone-и. На първо място, прорезът ще стане още по-малък – на фотографията той е сходен на този в Pixel 3. На второ място, той ще има извънредно тънка рамка към екрана. На трето, модулите за камерите ще се реалокират на друго място (за тях по-късно).
Процесор
В сегашния стадий е елементарно да се допусна какъв ще е процесорът: Xiaomi ще продължи да употребява процесорите на Qualcomm, като надлежно в Mi 9 ще работи Snapdragon 855 (той е наименуван още 8150). Чипът е известно, че ще бъде с 40% по-мощен от настоящето потомство (845).



Чипът ще бъде създаден по 7-нм софтуерен развой, само че ще заема толкоз място вътре, колкото и по-стария Snapdragon 845 – всичко се дължи на невронния модул (интелигентно ръководство на продуктивността, разхода на батерията).

Цена на 855 ще бъде към 53 $ (срещу 48 $ за 845), а себестойността на Android-апаратите и Mi 9, надлежно ще се усили.
Камери
Камерата ще бъде двойна, само че нейното местонахождение ще се промени. Сега – тя се намира тъкмо в центъра и няма никакви асоциации с iPhone. Между обективите на камерите се намира светодиодната мълния, а целият блок е затворен в защитното стъкло.

За особеностите на камерата не е известно нищо, само че най-малкото може да се твърди, че тя надали ще е по-лоша, в сравнение с тази в предходната версия на флагмана. Спомнете си, че сега Mi 8 се класира на седмо място с 99 точки в класацията на DxOMark.
Пръстов отпечатък
През 2019 година, производителите ще се откажат от обичайния дактилоскопичен датчик в интерес на подекранния отпечатък. Същото важи и за Mi 9: скенерът за пръстови отпечатъци ще заеме мястото на от дълго време отстранения бутон Home, който ще отключва апарата.


Дата на дебюта„Деветката“ почти ще дебютира през май 2019 година. Спомнете си, че Mi 8 също беше обявен през май на предходната година, а Mi 6 – през април. Може би, дружно с флагмана ще бъде показан и някакъв събфлагман или бюджетен вид, като с един анонс разработчика ще заеме цели няколко пазарни ниши – да вземем за пример Mi 9, Mi SE или 9 Lite.Относно цената, тук всичко е много предвидимо. Предишният уред се продава за 450$, а новите актуализации с по-скъпите съставни елементи и инфлацията ще бъдат оценени на към 500 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР