MG се подготвя за дебюта на електрически роудстър с името

...
MG се подготвя за дебюта на електрически роудстър с името
Коментари Харесай

MG се подготвя за дебюта на електрически роудстър с името Cyberster


MG се приготвя за дебюта на електрически роудстър с името Cyberster, само че преди да забележим публична информация за модела от британците, китайските управляващи дадоха малко по-голяма публичност на плана след попълването на наложителни за страната документи. Благодарение на патентни данни, виждаме по какъв начин ще наподобява английският роудстър, дружно с част от техническите му характерности.

Cyberster е с динамични форми с дълга предница и къса задна част, сходно на по-стари роудстъри на марката. Мекият таван е в черен цвят и е смесен с няколко черни детайла по купето, контрастиращи с аления модел показан на фотосите. Размерите са малко по-големи от тези на MX-5 с дължина от 4.53 метра, широчина от 1.91 метра, височина от 1.33 метра и междуосие от 2.69 метра.

 MG Cyberster е електрически роудстър, който изпревари Tesla - 2

По отношение на задвижването се разчита на електромотор в предната част с мощ от 101 конски сили или 201 конски сили, до момента в който в задната част е инсталиран електромотор с пикова мощ от 335 конски сили. Максималната скорост на колата е 200км/ч. Не се разкриват данни за батерията или пробега, само че евентуално това ще стане ясно в идващите седмици, когато се чака да забележим и дебюта на Cyberster.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР