MG Motor обяви, че по време на тазгодишното издание на

...
MG Motor обяви, че по време на тазгодишното издание на
Коментари Харесай

MG Cyberster с премиера на Goodwood Festival of Speed 2023

MG Motor разгласи, че по време на тазгодишното издание на Goodwood Festival of Speed, което ще се организира от 13 до 16 юли във Англия, ще се състои международната премиера на серийната версия на двуместното електрическо кабрио Cyberster.

" Развълнувани сме да се завърнем на Фестивала на скоростта със международна премиера ", разяснява Гай Пигунакис, търговски шеф на MG Motor Англия. " Cyberster отбелязва дълго чаканото завръщане на MG към производството на спортни коли и ние сме подготвени да споделим по какъв начин наподобява вълнуващото бъдеще с този състезателен и софтуерен електромобил. Планирани са още две министър председатели, които да показват желанието на MG да основава електрически коли, които въодушевяват ".

По всяка възможност, да бъде стартиран на пазара в две съществени версии- с две и четири задвижващи колела, като цената на електрическия автомобил се чака да бъде към 55 000- 65 000 британски лири.

Без да навлизат в детайлности за двете си други министър председатели на Goodwood Festival of Speed 2023, от MG Motor анонсират, че единият от тях ще бъде на състезателен електрически автомобил, който ще бъде пуснат в продажба през лятото на тази година, а другият е първообраз и прочут все още с кодово означение EX4.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР