МФК Тича спечели първото издание на Детската футболна лига Варна.

...
МФК Тича спечели първото издание на Детската футболна лига Варна.
Коментари Харесай

МФК Тича спечели първото издание на Детска футболна лига Варна

МФК Тича завоюва първото издание на Детската футболна лига " Варна ". Надпреварата за гении, родени 2011 и 2012 година, се провежда взаимно от Зоналния съвет на БФС и Аматьорската мини футболна лига, като всички дуели от 8-те кръга се организираха на терените на стадион " Спартак ". Участие в шампионата взеха пет тима, които се срещнаха по два пъти между тях.

``
реклама
МФК Тича приключи с цялостен актив от 24 точки, откакто завоюва всичките си 8 дуела, а общата му голова разлика е 102:23. Треньор в тази възраст е Диян Такиев.
На втора позиция в детската лига с 16 точки приключи тимът на Юнак, който е воден от Валери Целов. Трети с 11 точки са гениите на Спартак, а техен треньор е Милен Николов. Воденият от Живко Бояджиев и Иван Найденов отбор на Олимпик е четвърти, а на пето място е най-скоро основаната варненска школа - Възраждане, с наставници Мирослав Марков и Георги Филипов.
Всички малчугани от тимовете получиха медали, а за самите тимове бяха планувани и купи, както и подготвителни принадлежности.
Напролет следва второ издание на Детска лига " Варна ", като се чака в нея да се включат повече тимове.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: