Мезетата за бира са харесвани както от феновете на футбола

...
Мезетата за бира са харесвани както от феновете на футбола
Коментари Харесай

Най-вкусното мезе за бира, готово само за 5 минути

Мезетата за бира са харесвани както от почитателите на футбола и тези, които обичат да се разхлаждат с тази напитка, по този начин и от всички останали.

Тези бързи хапки са толкоз вкусни, че свят ще ви се завие. Най-апетитни са обаче тези мезета за бира, чиито подготвяне лишава в действителност малко време.

Знаем, че всекидневието на актуалната стопанка е заето с голям брой задължения и по тази причина взехме решение да споделим с вас една извънредно бърза рецепта, която във всеки един миг можете да приготвите за феновете на бирата вкъщи.

Мезе за бира, което е същинска фикция

Необходими артикули:

• 1 щипка сол

• 1 бр.яйца

• 100 гр.сирене краве

• 200 гр.кашкавал
 Идеалното мезе за бира: Байганети с пилешко и кашкавал Идеалното мезе за бира: Байганети с пилешко и кашкавал
Байганетите са идеалното мезе за бира. Но с изключение на с питие може да ги сервирате и като допълнение към обичаното ви главно ядене.  Тов...

• 250 гр.краве масло

• 500 гр.брашно вид 500

• 500 гр.картофено пюре

Начин на подготвяне:

С продуктите, изброени нагоре, се замесва меко тесто. Единствено към тестото не се прибавя яйцето. След като сте подготвени с месенето, което лишава минута – две, разделяте го на четири топки.
 Най-предпочитаните мезета за ракия Най-предпочитаните мезета за ракия
Ракията е обичано пиво на доста българи. Прекалената консумация на алкохол е нездравословна, по тази причина дано не забравяме, че всичко зависи от коли...

Всяка една топка разточвате с дебелина, почти към половин сантиметър. Реже се на триъгълници, а тях навивате на рулца.

Пригответе си тавичка за печене, която авансово сте омаслили или покрили с хартия. Наредете рулцата в нея, а с жълтъка на яйцето, който към този момент сте разрушили, намазвате ролцата, с цел да имат повече искра.

Тази вкусотия се пече в умерена фурна за близо 20 минути. Следете ги и когато видите, че хващат златист тен, изкарайте тавата от фурната.

Ако вие и фамилията ви сте фенове на месото, бихте могли в рулцето да поставите късче шунка или бекон. Възможно е също да експериментирате и да приготвите плънка по ваш усет.

Това е най-вкусното мезе за бира, за което сме сигурни, че ще се хареса на всички вкъщи. Опитайте и няма да съжалявате, че сте отделили 5 минути от времето си, с цел да го приготвите!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР