Мездренската полиция разследва мъж от село Моравица, за когото получили

...
Мездренската полиция разследва мъж от село Моравица, за когото получили
Коментари Харесай

Похотливец вкарал в леглото доведената си дъщеря, обещал й сватба

Мездренската полиция проверява мъж от село Моравица, за който получили информация, че е блудствал с доведената си щерка, написа „ Конкурент “. Осмокласничката била подложена на систематичен тормоз от доведения си татко, който се заканвал, че ще остави майка й и ще вземе нея за жена.

Хвалел се напред-назад, че върти обич и с двете и никой нищо не може да му каже. Момичето, което в този момент е VІІІ клас, дало показания и пред арбитър в наличието на проверяващ служител на реда и чиновник на детска педагогическа стая. Пред магистрат от мездренския областен съд девойката разказала, че майка й се събрала с Драган през 2012 година, откакто той излязъл от пандиза. Били съседи, само че след това се залюбили.

Девойката живяла с двамата си братя в същата къща, защото родителите им били разграничени. Първоначално Драган се държал добре с децата, само че след това почнал да ги бие. Пред съдията ученичката споделила, че не си спомня по кое време доведеният й татко почнал да я опипва, само че добре помни, че при първия им контакт той я целунал.

Тогава се оплакала на майка си, само че тормозът траял. Стигнало се до такава степен, че мъжът почнал да си разрешава да бърка в бельото на доведената си дъщеря, само че до секс не се стигало.

„ Драган ми споделяше, че ще остави мама и като стана на 15-16 години, ще ме вземе за жена. Един път нещо се скараха с мама и той стартира да ме дърпа да дремя при него, с цел да я ядоса. Аз не желаех да легна при Драган, само че той ме караше принудително, легнах първо, само че след това си отидох в моето легло “, споделило момичето пред съда.

Тормозът траял до 2013 година, когато майката на момичето отпътувала за Гърция, а девойката и братята й отишли при татко си. Драган си тръгнал и се завършило с ужаса. Пред съдията ученичката съобщи, че се опитвали да подават сигнал в Министерство на вътрешните работи, само че не съумели да кажат нищо на служителите на реда, защото Драган ходел непрекъснато след тях и подслушвал какво приказват.

Дали изказванията на момичето дават отговор на истината, ще откри следствието. Според инспекторите от детска педагогическа стая обясненията й са съответни и няма подозрения, че над нея е извършен напън за това какво да приказва. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР