Мездра. Събрахме екипа си с млади хора с качества и

...
Мездра. Събрахме екипа си с млади хора с качества и
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът на АБВ за кмет на Мездра Иван Аспарухов: Поемаме ангажимент Община Мездра да се развива добре икономически, ще я поставим отново на туристическата карта

Мездра. Събрахме екипа си с младежи с качества и застанахме дружно и единни за общината, с тях и този нов екип от експерти и младежи от Община Мездра – ние поемаме уговорките общината още веднъж да стъпи на коловоза на икономическото си развиване и напредък. Това сподели претендентът на АБВ за кмет на Община Мездра Иван Аспарухов по време на откриването на предизборната акция в града, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Кандидатът за кмет уточни вложенията в инфраструктура и обезпечаване на положителни условия за предприемачество като значими цели: „ Ще осигурим специфични тласъци за персонално земеделие. Поемаме ангажимент да изведем от рецесията тежко затъналата в финансова рецесия Многопрофилна болница за интензивно лекуване, да осигурим почтени приходи на медицинските експерти и надеждно опазване на здравето от хората от общината. Искаме да създадем всичко допустимо да подпомогнем с финансов запас и нашите читалища, да помогнем на нашите деца да се развиват в културната сфера. Да създадем нов културен календар с прояви, да възстановим обичайния рок фест в Мездра. Обещаваме и ще създадем по този начин, че нашие спортни клубове, в които сме водещи: лека атлетика, хандбал, художествена гимнастика, ще има достъп до пълноправен финансов запас, с цел да развиваме нашите гении. Ще сложим на картата на България Мездра като прелестна туристическа дестинация “, уточни още Аспарухов.
„ Връщаме се, с цел да може Община Мездра да тръгне още веднъж напред. Искам да благодаря на господин Георги Първанов, с който 4 години имах опцията да бъда до него, да изпитам това по какъв начин мисли, по какъв начин се ръководи страна и носи отговорност на доста по-високо равнище. Винаги съм чувствал неговата поддръжка “, добави още претендентът за кмет.
Аспарухов насочи признателност и към кметовете по места и хората от Общинската администрация, с които до момента се е работело за възстановяване на живота. „ Най-важното е, че не се предадохме, те не предадоха мен и аз не предадох тях. Затова сме дружно в този момент “, добави той. Аспарухов уточни и, че общината не би трябвало да се ръководи еднолично, без да се зачитат експертите, специалистите и мнението на хората. „ Не знам за даден план да е провеждано публично разискване, с изключение на с хората от администрацията. Не би трябвало да позволим това нещо. Искате ли да бъде ръководени по този начин, че хората, които взимат решения, да нямат нищо общо с нашия град “, запита той.
Аспарухов прикани за поддръжка на 27 октомври и да се запомни цифрата от бюлетината, тя ще бъде лидер през всички тези години.

Теодора ПАВЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР