Мездра. Ние сме отговорни за това как ще продължи да

...
Мездра. Ние сме отговорни за това как ще продължи да
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и д-р Иво Ралчовски откриха предизборната кампания на ГЕРБ в Мездра

Мездра. Ние сме виновни за това по какъв начин ще продължи да се развива страната ни. Доказахме, че сме единствените, които можем да носим отговорност. Резултатите към този момент са налице и се виждат от всички. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков при откриването на предизборната акция в град Мездра, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Новаков означи, че измененията в област Враца са факт и то освен в инфраструктурата. „ Сега виждам, че следва откриването на нови предприятия, които ще предложат работни места и към този момент е почнало привличането на фрагменти. Именно локалната власт е тази, която може по най-хубавия метод да ви показа изгодите от Европейския съюз “, акцентира Андрей Новаков, който е номер 3 в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори. Той бе безапелационен, че има доста такива образци в страната и единственият метод да продължим по този път на развиване е да гласуваме с номер 12 на изборите на 26 май.
Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ доктор Иво Ралчовски съобщи, че за него е предизвикателство и чест да бъде в тима на ГЕРБ. „ Европа ни чува, което е резултат от работата на нашите евродепутати. Едно от нещата, които ме мотивираха да приема предлагането да бъда част от листата - е желанието ми Северозападният район да има собствен представител в Екологичен потенциал и да спре да се слави като най-бедният в Европа “, показа доктор Ралчовски. Той посочи, че България от ден на ден придобива образ на една развита европейска страна. „ На 26 май верният избор е номер 12 за бъдещето на България “, съобщи в умозаключение доктор Ралчовски.
„ Радвам се, че в нашата листа са енергични хора, които се потвърдиха през годините. Те знаят по какъв начин работят институциите и са наясно с вътрешните правила. Трябва да изберем тези, които пазят интереса на хората и на България, а не я клеветят. Гласувайте със сърце, само че и с главите си. Не се поддавайте на операции “, сподели на собствен ред някогашният евродепутат Владимир Уручев.
Народният представител Красен Кръстев съобщи, че има повече от 12 аргументи, с цел да се гласоподава с номер 12. „ Андрей Новаков е млад и деятелен човек. Той вложи доста старания в битката против пакет „ Мобилност “. Предложеният от него и утвърден от Екологичен потенциал бюджет за България в интервала 2021-2027 година е 18 милиарда лв.. Това е най-високият бюджет от присъединението на страната ни към Европейски Съюз досега. Д-р Иво Ралчовски е достойният претендент на Северозападна България. Той е почитан доктор с голям престиж измежду хората. Убеден съм, че подкрепяйки го, гласът на България ще продължи да се чува. Гласувайте с номер 12 за достойните претенденти за евродепутати от ГЕРБ “, прикани националният представител Красен Кръстев.

„ Кандидатите на ГЕРБ са експерти, отстояващи българските ползи, и способстват за това ние, като локална власт, да имаме запас, с който да подобряваме изискванията на живот на всички хора “, бяха думите на кмета на Враца Калин Каменов.
Общинският началник на Политическа партия ГЕРБ – Мездра Яна Нинова акцентира, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за Евроизборите е несъмнено най-хубавата в България. „ Изборите за членове на Европейския парламент ще дефинират освен бъдещето на Европа, само че и мястото на България в нея “, безапелационна бе Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР