Мейзи Уилямс е поредната звезда, която се сбогува с „Игра

...
Мейзи Уилямс е поредната звезда, която се сбогува с „Игра
Коментари Харесай

Мейзи Уилямс е последната оцеляла в Игра на тронове

Мейзи Уилямс е следващата звезда, която се сбогува с „ Игра на тронове “ в обществените мрежи. "Довиждане Белфаст. Довиждане Аря. Довиждане Игра на тронове Толкова наслада ми дадохте. За новите завършения ", написа екранната Аря Старк в Инстаграм, като не пропусна да загатне, че е последната жена, оживяла финала на кървавата сага.

Уилямс надалеч не е единствената, която се заиграва с желанието на почитателите да схванат по какъв начин приключва историята. Само преди дни Софи Търнър даде взор на феновете „ зад кулисите “ на финала, като сподели татуировката си с надпис „ Глутницата оцелява “.

Изразът е отпратка към репликата й от предходния сезон „ Вълкът единак умира, само че глутницата оцелява “. Това вдъхна вяра на многочислената войска от фенове на поредицата, че Старките ще седнат на Железния престол или най-малко ще оживеят до финалните надписи.

Това си опонира със поръчката на HBO от преди няколко месеца, че нито един от героите в Игра на тронове не оцелява, написа Монитор. Преди време продуцентите споделиха и друга версия - че ще бъдат снимани няколко разнообразни развръзки и до последния миг никой няма да знае коя ще постави точката на сагата.

Припомняме, че развръзката на интерпретацията на паметната Песен за огън и лед на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди – шест. Краят на хитовия сериал, прочул се с фрази като „ Зимата идва “ и „ Нищо не знаеш, Джон Сноу “, ще бъде излъчен най-рано другата пролет.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР