Мейсън Маунт се присъедини към съотборниците си от Манчестър Юнайтед

...
Мейсън Маунт се присъедини към съотборниците си от Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед получи нов стимул за контузени, тъй като Мейсън Маунт стана третата звезда, която се завърна към тренировки

Мейсън Маунт се причисли към съотборниците си от Манчестър Юнайтед Каземиро и Лисандро Мартинес при завръщането им към тренировките, удостовери клубът.

Неволите с травмите на мениджъра Ерик загар Хаг най-сетне стартират да се разсейват след призрачен интервал на съкращения, който съответства с слабата им форма. 24-годишният Маунт отсъства от успеха на " алените дяволи " с 1-0 вкъщи против Лутън на 11 ноември.

Контузия на прасеца докара до второто дълготрайно неявяване на някогашната звезда на Челси, откогато се причисли към Юнайтед за първичните £55 милиона през юли, такса, която може да нарасне до £60 милиона. Маунт беше изключен дружно с сътрудника си полузащитник Каземиро и звездния централен бранител Мартинез, като и двамата бяха видяни още веднъж в Карингтън този месец, с цел да засилят съответното си възобновяване.

Маунт в този момент се причисли към тях, като Червените дяволи потвърдиха в сряда, че британският национал с 36 мача се завръща в леки тренировки. Говорейк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР