Мейри е популярна и в Twitter, където има около 29

...
Мейри е популярна и в Twitter, където има около 29
Коментари Харесай

Девойка искаше да си направи сладки СНИМКИ в рокля, обаче уплаши себе си и цялата мрежа

Мейри е известна и в Twitter, където има към 29 хиляди почитатели. Наскоро момичето разгласява в мрежата две фотографии, от които на доста хора им настръхна кожата от боязън. На тях се появява призрачна фигура, носеща се във въздуха. Самата госпожица изяснява, че това не е видение, а самата тя. Японката се пробвала да направи сладка фотография на люлка, облечена в бяла рокля. Но нещо се объркало и тя била раздразнена от резултата.

"Помислих си, че би било вълшебно и прелестно да се облека в снежнобяло и да се покача на люлката. Вместо това се получи следващата фотография с фантом. Никога повече няма да направя сходно нещо ", споделя Асахина.



Независимо от това, че фотографиите се оказаха като от филм на ужасите, постът стана вирусен, набирайки повече от 363 хиляди лайкове и към 126 хиляди споделяния, осведоми SoraNews24. Някои консуматори отхвърлиха да имат вяра в обясненията на момичето, намирайки на фотосите и други страховити елементи. Например, един от потребителите обръща внимание на странната сянка върху прилежащите люлки и я приема за фантом на дете.



Въпреки това, доста консуматори просто ласкаво се майтапят над обстановката, призовавайки момичето да не се разстройва, а пък другите да не се опасяват и да усложняват ненужно нещата.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР