Мейнстрийм медии на поход срещу избелването в ХоливудВойната на прогресивните

...
Мейнстрийм медии на поход срещу избелването в ХоливудВойната на прогресивните
Коментари Харесай

Умопомрачени либерали искат черна Клеопатра

Мейнстрийм медии на поход против „ избелването ” в Холивуд


Войната на прогресивните либерали против смисъла, свободата, историята, културата и обстоятелствата продължава с цялостна мощ. Медиите и деятелите, които желаят да демонтират цялата носеща конструкция на Западната цивилизация и да цензурират всеки, който даже малко не е склонен с тях си избраха нова цел – Клеопатра.

Слухове в киносредите за нов огромен исторически епос за именитата владетелка на Египет от първи век п.н.е предизвикаха прогресивните зомбита да излеят следващата порция полуда в медиите и онлайн пространството. Причината е, че първичната информация за плана е, че за ролята на последната управлявала представителка от династията на Птоломеите се спрягат имената на Анджелина Джоли и Лейди Гага. Проблемът на либералите е, че тези актриси, макар, че споделят всяка идиотска и крайнолява концепция на господстващата прогресивна доктрина, са с погрешен цвят на кожата. Бели са. Историческите данни сочат, че и самата Клеопатра е била бяла, само че историческите данни нямат никакво значение за прогресивните деятели и публицисти. Те желаят ролята да бъде дадена на чернокожа актриса и незабавно започнаха акция за промяна на цвета на Клеопатра. От известно време те настояват, че всички функции на египетски владетели трябвало да бъдат давани на небели артисти, а малоумната им логичност, е че Египет е в Африка. Историческата неначетеност, съчетана с радикална идеология, създава лудост.

“Индипендънт ” упорства на Холивуд да наеме чернокожа актриса за ролята. Историята е изнасилена, а обстоятелствата са пратени в небитието. Важна е единствено новата “партийна линия ” за доминация на небели лица непременно. От години има акция против “избелването ” на исторически фигури в холивудски продукции и наложителни етнически квоти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР