Метрото в столицата ще продължи да работи следващата седмица, защото

...
Метрото в столицата ще продължи да работи следващата седмица, защото
Коментари Харесай

Метрото ще продължи да работи, взимат се всички мерки за максималната му дезинфекция

Метрото в столицата ще продължи да работи идната седмица, тъй като то е част от градския превоз, който няма да стопира да действа. Това заяви заместник-кметът на София Кристиан Кръстев пред БГНЕС. Той прикани софиянци, всички, които употребяват услугите на градския превоз „ да съблюдават обикновена отдалеченост между тях, както и хигиена на контактите “.

„ Да, метрото ще работи. Ако влезете в него, ще видите, че то мирише на болница. Всичко се дезинфекцира от тавана до пода. Взимат се всички ограничения с оглед оптималната му стерилизация “, разясни Кръстев.

Метрото е един от най-често употребяваните типове превоз. По публични данни то транспортира по 300 000 пасажери. Предприетите превантивни дейности на управляващите са от извънредно значение, тъй като то е едно от местата, където има скупчване на жители. А част от ограниченията на управляващите са ориентирани към това да се предотвратят всевъзможни скупчвания на огромни маси, те да бъдат лимитирани, до момента в който трае пандемията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР