Метрото и електротранспорта в София няма да могат да платят

...
Метрото и електротранспорта в София няма да могат да платят
Коментари Харесай

Владислав Панев: Дали все още Ковачки е в схемата на столичното метро

Метрото и електротранспорта в София няма да могат да платят цялостния размер на декемврийските си сметки за ток, които излизат през този месец. Причината е ограничавания в заплащанията по Закона за обществените финанси поради неналичието на държавен бюджет. 

Това стана ясно по време на среща сред кмета на София Йорданка Фандъкова и президента на КНСБ Пламен Димитров и вицепрезидента на КТ „ Подкрепа “ инж. Иоанис Партениотис, предава БГНЕС. 
Владислав Панев твърди, че енергийната диверсификация може да ни изстреля в " лигата на богатите "
С акцент върху енергийната диверсификация депутатът от групата на " Демократична България " Владислав Панев предложи разновидности за алтернат...
Прочети повече
Бившият общински консултант и сегашен депутат Владислав Панев разяснява в обществената медия, че преди са намерили скица, където столичното метро е купувала електрическата енергия за влаковете си от компания на Ковачки на двойна над пазарната цена. Призивът му към столичните общински съветници е да проверерят дали не е в схемата още веднъж: 

" Като бях общински консултант извадих информация, че столичното метро купува електрическата енергия за влаковете си от компания на Ковачки на двойна над пазарната цена. Тогава успяхме да я понижим, като спестихме маса пари на столичните данъкоплатци. Ще е забавно някой от сегашните съветници да ревизира дали към момента Ковачки е в схемата. "

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР