Методите на британското правителство за справяне с коронавирусната криза ще

...
Методите на британското правителство за справяне с коронавирусната криза ще
Коментари Харесай

Ще разследват британското правителство заради мерките срещу COVID-19

Методите на английското държавно управление за справяне с коронавирусната рецесия ще бъдат прегледани от специфична комисия, назначена от депутатите в Народното събрание, написа вестник London Evening Standard.

Формалното следствие ще бъде извършено от комисия от министри от всички партии в Народното събрание, които ще се допитат до потърпевши от рецесията, здравни специалисти, институции и до обществото.  Заключението от следствието ще бъде оповестено до края на лятото .

Това се случва на фона на апелите към премиера Борис Джонсън за провеждането на такова следствие. Комисията ще бъде водена от депутата на либералдемократите Лайла Морган, а нейни заместници ще са представители на лейбъристите, консерваторите, Шотландската национална партия, " Зелените " и " Плайд Камри ". 

Според Морган държавното управление е позволило съществени неточности при битката с рецесията, в това число неналичието на ефикасен режим за проби и това евентуално ще докара до втора вълна на пандемията през зимата.

" Страната и здравните служби не могат да си разрешат тези неточности да бъдат повторени. Нямаме време за губене, когато става дума за уроците от ограниченията на Англия за битка с пандемията. Затова стартира парламентарно следствие и започваме да събираме доказателства неотложно ", сподели депутатът Лайла Морган. 

На собствен ред депутатът от ръководещата Консервативна партия и заместител на Морган Дан Поултър съобщи:  " Важно е да научим уроците си за това по какъв начин можем да действаме по-добре преди сложните зимни месеци, пред които сме изправени. През зимата евентуално ще има втора вълна от ковид, наред със сезонния грип и е значимо английската здравна система да се приготви за това ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР