Методи Ананиев е добре познато име за българските волейболни фенове.

...
Методи Ананиев е добре познато име за българските волейболни фенове.
Коментари Харесай

Методи Ананиев - опитният лидер, който ще помага на Левски

Методи Ананиев е добре познато име за българските волейболни почитатели. Опитният състезател още веднъж се завърна на родния терен, с цел да облече екипа на Левски. След дълги години в чужбина, Ананиев още веднъж ще се състезава във волейболното ни състезание.

„ За мен постоянно е било суперприятно да се завърна в България и да играя пред родна аудитория. Сега започнах подготовка с тима и оставам. Сега би трябвало да градим тима, в който има доста млади и доста опитни състезатели. Ядрото е огромен микс от много млади момчета и много опитни”, показа пред „ Златният гейм” Методи Ананиев.

„ За мен е било значимо, когато играеш за един тим, да даваш всичко от себе си, без значение в кой тим си. Ние играем професионален волейбол.”

„ Колкото до Левски и ЦСКА - положението им зависи от намирането на финанси. 14 състезателя най-малко единствено за мъжкия тим, плюс треньорски щаб, възобновяване, физическа подготовка, детска школа - всичко това са разноски, които би трябвало да се покриват. Трябва да има метод да се притегли спонсор.”

„ Ще бъда с тима, до момента в който не си намеря тим в чужбина. Нямам нищо срещу да остана и до края на годината. Ако се наложи, ще оказвам помощ, другояче оставам младите да добиват опит.”

„ Допускаме неточности, които след диалог с щаба се дължат повече на терзание, ненапълно на неумелост, само че тези неща в процеса на шампионата ще се изчистят”, разяснява още Методи Ананиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР