Метеорологичната служба издава официална присъда за гореща вълна на фона

...
Метеорологичната служба издава официална присъда за гореща вълна на фона
Коментари Харесай

Метеорологичната служба издава официална присъда относно слуховете за гореща вълна с температури, „скачащи до високите 20 градуса“

Метеорологичната работа издава публична присъда за гореща вълна на фона на клюки, че британците може да преживеят късно пролетно печене.

Прогнозите, които настояват, че Обединеното кралство може евентуално да бъде за разгорещен завършек на месеца с удобни условия, избрани за печене на части от Англия, бяха споделени онлайн. Метеорологичните карти и диаграми от WX Charts демонстрират, че от 24 май до май живакът ще се повиши до високите двайсет.

Метеорологичната работа сподели, че е мъчно да се планува точна прогноза толкоз надалеч напред. Но нейният старши чиновник по пресата Стивън Диксън сподели пред The ​​Mirror, че към момента има положителни вести за британците, които могат да чакат по-слънчеви интервали в елементи от страната този уикенд.

Той сподели: „ В петък ще забележим, че температурите се покачват в южната част на Англия, защото започваме да виждаме разкъсвания на облаците. Температурите могат да доближат до 22C в Югоизточна Англия и до 25C в западната и северна Шотл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР