Метаморфозата на Ник Кирьос през миналия сезон е вероятно един

...
Метаморфозата на Ник Кирьос през миналия сезон е вероятно един
Коментари Харесай

Кирьос: Преди пиех абсолютно всяка вечер; мениджърът ми ме проследяваше по телефона

Метаморфозата на Ник Кирьос през предишния сезон е евентуално един от най-изненадващите и хубави дарове за тенис почитателите. Австралиецът от дълго време е считан за един от най-талантливите играчи в историята на спорта въобще и при започване на неговата кариера всеки беше уверен, че тогавашният младеж ще бъде първенец от Големия шлем. Началото не разочарова, защото сегашният номер 22 доближи до четвътфиналите на Уимбълдън и Ролан Гарос още в тийнейджърска възраст, като на " свещената " трева победи международния номер едно по това време, а точно Рафаел Надал.

Впоследствие обаче славата и упованията като че ли натежаха прекалено много на Ник, който попадаше все по-рядко под светлините на прожекторите впосредством своите резултати на корта, до момента в който имиджът му непрекъснато се вложашаваше поради множеството кавги с камбереца в общественото пространство. Нехайството на Кирьос доближи до връхната си точка през 2019-та година, когато беше видян да пие в лондонски пъб в нощта преди мача си с Надал от втория кръг на Уимбълдън. Изглежда това е била повратна точка за тенисиста, чиято житейска философия последователно се трансформира към по-добро, като ето какво споделя първенецът от Вашингтон за този тежък интервал от живота си:

" По това време пътувах само с Даниел Хорсфал, чиито функционалности от дълго време са разграничени сред това да е мой управител и най-хубав другар. Истината е, че той наблюдаваше по какъв начин потъвам с всяка една минала седмица и животът ми излизаше отвън надзор. Отивах да пия някъде безусловно всяка вечер, а Даниел в един миг стартира да ме наблюдава посредством телефона ми и идваше да ме взема от разнообразни хотели и къщи. Можеше да имам мач още на идната заран, само че сходни условия не ме спираха. В един миг си споделих, че би трябвало да бъда по-добър към себе си и просто не мога да не преставам по този метод. Останалото е история " - спомня си един от огромните любимци на тенис публиката.

Източник: Firstssportz

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР