Метален прът вместо бедрена кост и шест винта в крака

...
Метален прът вместо бедрена кост и шест винта в крака
Коментари Харесай

Защо не бива да качвате краката си на арматурното табло

Метален кол вместо бедрена кост и шест винта в крайници са основателна причина да бъде послушана жена от американския щат Джорджия, която горещо поучава всички пасажери до водача да държат краката си надалеч от арматурното табло. Одри Тейтъм има цялостното право да раздава такива рекомендации, откакто преди две години във "форда ", в който се возела, се врязал различен автомобил.



В момента на злополуката краката на Одри както нормално отмаряли на арматурното табло. При удара обаче сработили въздушните възглавници на колата.



"Когато еърбегът се отвори, усетих по какъв начин личният ми крайник ме рита със страшна мощ в лицето ", споделя Тейтъм, която получава счупвания освен на бедрената кост, а също и на скулата и ключицата.



Техническото устройство на актуалната въздушна възглавница не се разграничава изключително от системите със сбит въздух, с които се изстрелват торпеда през Втората международна война. Огромната мощ на пиропатроните е нужна, с цел да може еърбегът да се надуе преди главата и тялото на пасажера да доближат арматурното табло.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР