Метален монолитен блок, който мистериозно се появи в щата Юта

...
Метален монолитен блок, който мистериозно се появи в щата Юта
Коментари Харесай

От САЩ до Румъния - мистериозната одисея на металния монолит

Метален едносъставен блок, който мистериозно се появи в щата Юта през ноември и породи още любознание към срещата на човешката раса с извънземни форми на живот, изчезна също толкоз ненадейно и тайнствено от местоположението си през уикенда. Същото се случи и с негов аналог, появил се в прилежаща Румъния. Блестящият железен предмет с височина към 3 метра остана в планинския окръг Нямц в продължение на четири дни и бе ситуиран наоколо до антична дакийска цитадела. Около него бързо се появиха спекулации, че може да е обвързван със загадъчната конструкция от Съединени американски щати, написа „ Ройтерс “.

Една от аргументите за това подозрение е, че монолитът от Юта изчезна ден преди появяването на този в Румъния.

Кметът на град Пятра Нямц, Андрей Карабелеа, се пошегува със случката. „ Моето съмнение е, че непослушни и ужасяващи извънземни младежи са напуснали дома си с НЛО-то на родителите си и са почнали да слагат железни монолити по целия свят. Първо в Юта, а по-късно в Пятра Нямц. За мен е чест, че избраха нашия град “, написа той в обществените мрежи, представен от USA Today. Местната полиция проверява случая.

Департаментът за социална сигурност на Юта откри обекта инцидентно на 18 ноември по време експедиция за броене на овце. Точното му местонахождение в началото не бе разкрито, с цел да се попречи на хората да стигнат до него.

Някои въпреки всичко съумяха да го създадат – в обществената мрежа Instagram фотографът Рос Бърнардс описа, че е видял персонално монолита и отнасянето му оттова. По думите му в предишния петък е бил покрай обекта с трима свои другари, когато шестима души го отнесли. „ Четирима се приближиха и го избутаха съвсем на земята от едната страна преди да решат да го избутат и от другата, а по-късно падна на земята със мощен трясък… Докато донесоха количката, единият от тях погледна обратно към всички нас и сподели: „ Не оставяйте диря “, споделя Бърнардс.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР