Метален монолит се е появил на хълм в Румъния, след

...
Метален монолит се е появил на хълм в Румъния, след
Коментари Харесай

Откриха мистериозен метален монолит и в Румъния

Метален монолит се е появил на рид в Румъния, след което е липсващ - обществените мрежи се забавляват с мистерията, обгръщаща тази имитация на обект, открит неотдавна в пустиня в западната част на Съединени американски щати, съобщи Агенция Франс Прес.Снимки на този монолит с височина четири метра бяха оповестени първо предходната седмица от локални медии в региона на Нямц в североизточната част на Румъния.

Радиостанцията Журнал ФМ, която е получила в електронно известие сигнал за този обект, незабавно е отишла на място, с цел да ревизира защо става дума.

" Ние бяхме сюрпризирани, което е най-малкото, което може да се каже, да открием железна конструкция, покрита със спираловидни претекстове ", показва радиото на своя уебсайт.

Без прецедента в американския щат Юта, където блестяща триъгълна призма бе открита в средата на ноември от локални чиновници, информацията евентуално щеше да мине незабелязана, акцентира пред Агенция Франс Прес Чиприан Соломон, публицист от радиото.



" Има доста въпроси, които остават без отговор: за какво в Нямц? Защо в този момент? ", отбелязва той.

Докато румънският щемпел прояви слаб интерес към случая, обществените мрежи го разясниха нашироко.

Във видео, качено във Facebook, мъж разяснява иронично обекта, който той дефинира като пошла репродукция на монолита от Юта. " В реалност това е единствено остаряло парче желязо, което някой е сложил там ", споделя той.

" Ние даже не сме способни да създадем прилична имитация ", написа Александру, до момента в който други отбелязваха явното съществуване на следи от заваряване.

Както и в Юта, " монолитът изчезна в понеделник, също по този начин мистериозно, както се появи ", уточни Журнал ФМ.

Загадъчният железен монолит с незнаен генезис, открит в пустиня в щата Юта, породи всевъзможно научнофантастични догадки. Новината за находката бързо се популяризира в интернет. Много консуматори откриха прилики с причудливите извънземни монолити във кино лентата " 2001: Космическа авантюра " на Стенли Кубрик.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР