Метален капак на улична канализация, който не е бил добре

...
Метален капак на улична канализация, който не е бил добре
Коментари Харесай

Капак на шахта проби пода на пътнически автобус

Метален похлупак на улична канализация, който не е бил добре закрепен, е пробил пода на пътнически рейс в Стара Загора. Наранена е стара жена, която е пътувала с рейса.

Инцидентът е станал през вчерашния ден по обяд по централната старозагорска улица " Свети отец Паисий ".  При прикосновение с една от гумите, металният похлупак на шахтата е отскочил. По знамение не се е стигнало до по-тежки пострадвания. На мястото на случая е пристигнала кола за спешна помощ, ранената пътничка е била отведена до незабавното поделение на УМБАЛ „ Проф. Д-р Стоян Киркович “. Там тя е била прегледана и освободена за домашно лекуване.

Преди няколко месеца улицата е била ремонтирана. Шахтата е на локалното ВиК-дружество, само че отговорност за поддръжката на пътното платно носи общината. Повреденият похлупак е бил сменен. Предстои да бъде направена инспекция кой и по кое време е приел ремонтните действия. Това не е първият случай. През предходната година жена строши двете си китки поради необезопасен сектор при ремонта на пешеходната зона.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР