Метъл бандата ICE NINE KILLS ще подгрява американците PAPA ROACH

...
Метъл бандата ICE NINE KILLS ще подгрява американците PAPA ROACH
Коментари Харесай

Ice Nine Kills ще са специални гости на концерта на Papa Roach и Hollywood Undead в София!

Метъл бандата ICE NINE KILLS ще подгрява американците PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD на взаимния им концерт на 2 март в зала Универсиада, София.
ICE NINE KILLS са една от най-атрактивните и съвременни американски групи. Бандата реализира голям брой триумфи и има извънредно огромна почитател база по целия свят! Албумът им Every Trick in the Book (2015) дебютира в топ 5 на класацията Billboard Hard Rock Albums, а последният им студиен запис The Silver Scream (2018) предизвика феновете със своята идея – всички части са въодушевени от разнообразни филми на ужасите.
След невероятния триумф в Съединени американски щати с най-голямото си турне досега (съвместно с Shinedown), PAPA ROACH потеглят на Европейска обиколка с петорката HOLLYWOOD UNDEAD! Американските банди включват и България в идното турне и дават обещание взривяващо шоу на 2 март 2020, в зала Универсиада.
Билетите за концерта на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в София са на цена от 65 и 75 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР