Метаболизмът е скоростта, с която тялото ви изгаря калории и

...
Метаболизмът е скоростта, с която тялото ви изгаря калории и
Коментари Харесай

5-те храни, които ще засилят метаболизма ви

Метаболизмът е скоростта, с която тялото ви изгаря калории и отделя в допълнение тегло. По-високият метаболизъм понижава риска от затлъстяване и други здравословни проблеми, които могат да бъдат породени заради наднорменото тегло. Хората, които са благословени с висока скорост на метаболизма, не би трябвало да се тормозят какво ядат и какъв брой калории употребяват всекидневно.

Метаболизмът е, когато тялото изгаря гориво и сила и дефинира равнището на сила, вкус и телесни мазнини в тялото ни. Ако имате по-бавен метаболизъм, тялото ви може да остане обемисто, защото няма да отдели непотребните мазнини. По-бавният метаболизъм може да докара до напълняване с по-бързи темпове, защото ще съхранявате доста повече телесни мазнини, в сравнение с е належащо. Следователно, ето 5 храни, които би трябвало да ядете всеки ден, с цел да поддържате метаболизма си висок.
 Напитките, които да включите в менюто си, в случай че желаете да подобрите имунитета си Напитките, които да включите в менюто си, в случай че желаете да подобрите имунитета си
Поддържането на тялото ни хидратирано е главен фактор за общото ни здраве и благоденствие. Особено през лятото, когато тялото постоянно е л...

Яйца

Богати на протеини храни като яйца, постно месо и млечни артикули поддържат метаболизма ви висок. Те са идеални за изгаряне на калории и за ускорение на метаболизма ви, защото тялото се нуждае от повече сила за мелене, в сравнение с за въглехидратите.

Кафе

Ежедневният банкет на кафе, не повече от 2-3 чаши, може да усили скоростта на метаболизма ви най-малко с 11 %. Хората, които употребяват кафе в съответно количество, се чака да изгарят повече калории дневно от другите.

Зелен чай
 Защо е хубаво да пиете зелен чай всеки ден Защо е хубаво да пиете зелен чай всеки ден
Имали сте неприятен ден? Отпийте чаша зелен чай, с цел да се успокоите. Зеленият чай съдържа тиамин, който оказва помощ за унищожаване на напрежението. Той с...

Зеленият чай разрешава на тялото ви да употребява по-ефективно насъбраните мазнини. Това усилва скоростта на метаболизма ви с 4 до 10 % елементарно. Той няма забележими странични резултати и може да се употребява всекидневно, към 2 чаши всеки ден.

Джинджифил

Добавянето на джинджифил към вашия чай или храна е идеалният избор, защото е обвързван с повишение на телесната температура и скоростта на метаболизма. Джинджифилът има и противовъзпалителни свойства, които са потребни за поддържане на цялостното ви здравословно положение и гадене.

Люти чушки

Подправките са свързани с увеличение на скоростта на метаболизма. Подправките, които съдържат пресни и сушени люти чушки, са чудесни за усилване на метаболизма ви. Добавете подправки към храната си и евентуално ще изгорите повече калории.
 Диета със зелен чай подсигурява -10 кг. Диета със зелен чай подсигурява -10 кг.
Зеленият чай е една от най-здравословните питиета на планетата. Той е зареден с антиоксиданти и разнообразни характерни съединения, които...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР