Meta, компанията, която притежава месинджъра WhatsApp, наскоро обяви нова функция

...
Meta, компанията, която притежава месинджъра WhatsApp, наскоро обяви нова функция
Коментари Харесай

Нова функция в WhatsApp ви позволява да филтрирате чатовете по три параметъра

Meta, компанията, която има месинджъра WhatsApp, неотдавна разгласи нова функционалност за пречистване на чатовете в приложението. Той е предопределен да помогне на потребителите да ръководят своите разговори по-ефективно, изключително когато станат доста.

Според информацията в формалния блог на WhatsApp, новата функционалност ще ви разреши да филтрирате чатовете съгласно три параметъра: обзор на всички известия, проявление единствено на непрочетените чатове и обособена категория за групови чатове. Тези варианти ще се появят в горната част на екрана, когато отворите месинджъра.

Представители на WhatsApp споделят, че актуализацията към този момент е почнала да се популяризира измежду потребителите, само че опциите на новата функционалност може да варират според от района и версията на приложението. За да употребяват филтрирането на чатовете, потребителите би трябвало да се уверят, че имат най-новата версия на WhatsApp.

Компанията също по този начин сподели, че възнамерява да добави още повече функционалности в бъдеще, с цел да помогне на хората да се съсредоточат върху най-важното в известията си. Все още обаче не са конкретизирани съответните дати за стартирането на тези нововъведения.

Припомняме, че с цел да разпространява приложението още повече WhatsApp помоли потребителите си да поканят своите другари в месинджъра, посредством извеждането на особено известие в приложението. А при започване на април месец WhatsApp, дружно с останалите фирмени приложения, като Фейсбук и Instagram стопираха да работят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР