Meta Corporation анонсира актуализацията на Facebook Messenger, която включва редица

...
Meta Corporation анонсира актуализацията на Facebook Messenger, която включва редица
Коментари Харесай

Пробив в света на чатовете: Facebook Messenger е с обновена функционалност

Meta Corporation анонсира актуализацията на Фейсбук Messenger, която включва редица нови функционалности, в това число и опцията за изпращане на фотоси с висока разграничителна дарба (HD) и прекачване на файлове с размер до 100 MB. Това оповестиха от пресслужбата на Meta.

Според компанията, с цел да изпращате HD изображения, ще би трябвало да активирате HD режима на определената фотография. Освен това потребителите към този момент имат опция по едно и също време да изпращат няколко фотоси с висока разграничителна дарба.

Използвайки HD изображенията и други медийни файлове, потребителите могат да основават споделени албуми, събирайки фотоси и видеоклипове от разнообразни събития и действия, като рождени дни и пътувания. Това улеснява намирането и достъпа до наличие, осигурявайки комфортно предпазване и опазване на скъпите моменти.

Като част от актуализацията на Фейсбук Messenger ще се появи и функционалност за изпращане на файлове до 100 MB, поддържаща всички съществени формати като Word, PDF и Excel.

За да се усъвършенства потребителското преживяване, ще бъде въведено и потреблението на QR-кодове за бързо намиране на други консуматори. За да стартира чат с нов контакт, потребителят ще би трябвало да отиде в настройките и да избере съответния раздел с QR-код. Този код може да бъде сканиран с друго устройство или просто да се копира връзката, за нейното шерване с други консуматори.

Фейсбук Messenger е приложение за известия, създадено от Meta (по-рано известна като Facebook). Това е платформа за известия, която разрешава на потребителите да споделят между тях посредством текстови известия, аудио и видео диалози, както и шерване на файлове и медийно наличие (снимки и видеоклипове).

Messenger се трансформира в един от най-популярните месинджъри в света с помощта на интеграцията си със обществената мрежа Фейсбук и достъпността на разнообразни платформи, в това число уеб, мобилни устройства (iOS и Android) и настолни компютри.

Messenger през последните години непрестанно актуализира и уголемява своята функционалност, в това число и прибавяне на нови функционалности като криптиране на известията, интеграция с платежни системи и създаване на бизнес благоприятни условия като чатботове за обслужване на клиенти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР