MET Gala безспорно е едно от най-бляскавите звездни събития, което

...
MET Gala безспорно е едно от най-бляскавите звездни събития, което
Коментари Харесай

Звездите от старата школа, които се завърнаха на MET Gala 2024

MET Gala несъмнено е едно от най-бляскавите звездни събития, което обаче е и с много спорна популярност. Тя се дължи напълно на това, което виждаме на аления килим. Всяка година звездите съблюдават конкретна тема, с която би трябвало да кореспондират тоалетите им. А това води както до доста точни попадения, по този начин и до грандиозни провали.
 Met Gala 2024 - най-красивите, най-странните и най-провокативните визии на звездите
Met Gala 2024 - най-красивите, най-странните и най-провокативните визии на звездите

Ето на какво се спря окото ни тази година

Да получиш покана за бала в Музея на модерните изкуства Metropolitan е огромна привилегия и несъмнено доказателство, че си съумял. Затова и първото наличие е най-запомнящо се. А младите звезди като че ли всяка поредна година все повече преобладават. Но виждаме и не малко известни персони, които са врели и кипели в шоубизнеса и имат зад тила си не един и два бала.

Старата школа и този път не отстъпи на по-младите звезди и съумя да събере погледите на присъстващите, както и да провокира бурни реакции в обществените мрежи. Докато по-младите залагат преди всички на чудатост, с цел да могат да се откроят и всички да приказват за тях, по-възрастните им (и опитни) сътрудници избират класиките. Е, и тук не липсват изключения. Ето кои звезди се откроиха най-силно.

Линда Еванджелиста

Супермоделът от 90-те се завърна на аления килим на MET Gala 2024 след осем години неявяване. Съобразно тематиката " Градина на времето ", тя избра обикновен тоалет в бяло на марката Khaite, който комбинира с солидни бижута от Ana Khouri.
 Снимка 663884

Мег Райън

Актрисата също не бе участвала на благотворителния бал от много дълго време - за последно през 2001 година А за завръщането си заложи на черна рокля от Michael Kors с много транспарантна горна част. Но с късата си и небрежна прическа и необятната усмивка тя сътвори една много по-младежка визия за своите 62 години.
 Снимка 663881

Ума Търман

Преди дни актрисата навърши 54, само че наподобява все по този начин ужасно. За MET Gala 2024 тя и дизайнерът Тори Бърч основават красива рокля с обръщение - запазване на пеперудите, които от ден на ден се трансформират в заплашен тип. Търман, която е взела участие интензивно в процеса на основаване на тоалета, изглеждаше като излязла от приказка самодива.
 Снимка 663878

Кайли Миноуг

Певицата, която в последните години рядко се появява на обществени места, също не пропусна блестящото събитие. Зa първото си излизане на този червен килим от 10 години насам тя избра блестяща рокля по тялото, дело на изобретателния шеф на Diesel Глен Мартенс, написа People.

Тоалетът е в действителност неповторим, тъй като е основан от дънков плат и хиляди дребни кристалчета. А концепцията му е да наподобява като че ли Миноуг е спала дълги години непробудно с роклята и това е довело до смяната в материята на съответни места. Идейно и привличащо окото, несъмнено.
 Снимка 663880

Никол Kидман

Тя също беше една същинска спяща хубавица в обилната си черно-бяла рокля на Balmain. Тоалетът й е основан за да бъде тъкмо копие на различен, който марката основава през 50-те години на предишния век. Една неостаряваща ретро класика.
 Снимка 663935

Пенелопе Крус

Актрисата бе една от най-елегантните дами на аления килим с визия като на принцеса от едно минало време. Тя заложи на рокля в черно и с доста дантела на Chanel Haute Couture. Падналите ръкави, бюстието и разкроената долна част на тоалета съвършено подчертаха нейната хубост и женственост.
 Снимка 663907

 Спортистите, които участваха на MET Gala 2024
Спортистите, които участваха на MET Gala 2024

От сестрите Уилямс до Бен Симънс

Деми Мур

61-годишната актриса бе приела тематиката на тазгодишната MET Gala много на сериозно и се появи в тоалет, който може да се дефинира по всевъзможен различен метод, само че не и като обикновен. Дело на Harris Reed, с големи цветя и форма, наподобяваща ветрило, тя зае подобавaщо място измежду най-оригиналните тоалети на вечерта.
 Снимка 663904

А не по-малко усещане вършат внушителните бижута от новата сбирка на Cartier Nature Sauvage, които направи премиерата си тъкмо там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР