Месут Йозил ще играе по-добре в Манчестър Юнайтед, отколкото в

...
Месут Йозил ще играе по-добре в Манчестър Юнайтед, отколкото в
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал: Йозил, отивай в Юнайтед!

Месут Йозил ще играе по-добре в Манчестър Юнайтед, в сравнение с в Арсенал, съобщи ненадейно легендата на "артилеристите " Йън Райт.

Германецът е спряган за трансфер при Червените дяволи и макар че Арсен Венгер не губи вяра, че той ще остане, някогашният нападател е безапелационен, че прекосяване на „ Олд Трафорд “ ще бъде стъпка в вярната посока за халфа.

„ Да, аз чакам той да играе по-добре в Манчестър Юнайтед. Той зависи от хората, към себе си и в случай че целият отбор се оправя на равнище, тогава и той ще свети. А с играчите, които има в Юнайтед, той би бил в действителност необикновен “ съобщи Райт.

„ Когато е в верния тим в точния миг и има нужните съотборници в офанзива, тогава е един от най-хубавите, които съм виждал. Просто е извънреден. Дали ми е мъчно да кажа това? Определено и в последна сметка е тъжно, че клуб като Арсенал не може да задържи двама от най-силните си играчи в историята “ добави Райт, който не смята, че Риад Марез би вдигнал класата, в случай че бъде взет.

„ Арсенал има потребност от някой, който незабавно да окаже въздействие и да върне тима там, където му е мястото. С какво ще помогне Марез? В последна сметка отборът е на път да загуби две основни фигури и е ясно, че доста мъчно ще ги размени “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР