Месут Йозил има какво още да направи, за да стане

...
Месут Йозил има какво още да направи, за да стане
Коментари Харесай

Унай Емери: Месут Йозил има още какво да направи, за да бъде капитан на Арсенал

Месут Йозил има какво още да направи, с цел да стане новият капитан на Арсенал, сподели мениджърът Унай Емери. Полузащитникът изведе съотборниците си с лентата при успеха с 5:1 над Пари Сен Жермен в Сингапур. Това беше неговия първи мач след Световното състезание и имаше бурна седмица, в която се отдръпна от националния тим на Германия. Той се оправда с дискриминирането и расизма, откакто полузащитникът беше подложен на критика за фотография, направена с турския президент Реджеп Таип Ердоган.

" Чувствам се горделив, че бях капитан през днешния ден. Добра победа и фантастична поддръжка тук в Сингапур ", написа Месут Йозил в обществената мрежа " Twitter " след мача. Емери търси заместител на Пер Мертезакер като постоянен капитан на клуба.

" Ние сме дружно и даваме отговорности на играчите. Мисля, че Йозил може да поеме отговорността, само че дано не забравяме Лоран Косчелни, който се възвръща от контузия. След това имаме Петер Чех. Арън Рамзи също бе с лентата в контролите. Мисля, че един или двама играчи могат да поемат отговорност за всеки от другите в тима ", съобщи Унай Емери.

Арсенал има още два мача преди старта на сезона против първенци от Манчестър Сити на 12 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР