Месут Йозил е решил да спаси талисмана на Арсенал, като

...
Месут Йозил е решил да спаси талисмана на Арсенал, като
Коментари Харесай

Доминик Йозил спасява Гънърсаурус

Месут Йозил е решил да избави талисмана на Арсенал, като персонално ще заплаща заплатата му. Това разгласи германецът в една от известните обществени мрежи.

Както стана известно през вчерашния ден динозавърът Гънърсаурус беше " уволнен " от клуба за " понижаване на разноските поради пандемията. Неговото заплащане е алегорично по отношение на тези на звездите в тима, само че явно е тежало в разходната част на бюджета на лондонския клуб.

Джери Кюи, който от 1993 година насам играе ролята на симпатичния динозавър към този момент няма да може да забавлява почитателите. Те даже стартираха акция за събиране на средства, която да задържи Гънърсаурус на стадион " Емирейтс ".

В последна сметка уволнението на плюшения амулет съществено е засегнало Йозил, който разгласи, че самичък ще заплаща заплатата на Кюи.

" Стана ми толкоз мъчително, че Джеки Кюи, който играе ролята на нашия прочут и предан амулет Гънърсаурус, който е наизменна част от клуба стана непотребен след 27 години. Поради тази причина предлагам на Арсенал да възстановя цялостната заплата на нашия огромен зелен другар до момента в който съм състезател на клуба ", написа Йозил.

Йозил изпадна в недружелюбност в Арсенал напоследък, като даже не попада в сметките на мениджъра Микел Артета. Въпреки това някогашният немски национал отхвърли да напусне и съобщи, че ще извърши договора си до края ми през лятото на 2021 година. Йозил получава всяка седица в банковата си сметка над 300 хиляди паунда.
 Арсенал уреди една от главните си цели половин час преди края на трансферния прозорец
Арсенал уреди една от главните си цели половин час преди края на трансферния прозорец

" Топчиите " се укрепиха с Томас Партей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР