Местоположенията на вдовицата на Георги Илиев Мая се сменяха множество

...
Местоположенията на вдовицата на Георги Илиев Мая се сменяха множество
Коментари Харесай

Ето къде заживя вдовицата на Главния

Местоположенията на вдовицата на Георги Илиев Мая се сменяха голям брой пъти през годините. Между легендите и разказите, Novini.bg се снабди с настоящи фотоси на Мая Илиева и кой град е избрала този път за собствен дом.

След години прекарани в Доминикана и Испания, вдовицата на убития през 2005 година под земята необут Жоро Илиев, се реалокира в Ню Йорк. Именно и там я посети най-близката й другарка Адриана Тюркмен, вдовица на Филип Найденов-Фатик, който също се занимаваше с подземни афери и бе убит.

Компания на „ кървавите вдовици “, както постоянно ги назовават, им вършат и дъщерите на Фатик Адриана и Александра, която също живее в Ню Йорк отдавна.

Както на фотосите ясно се вижда трите са допълнително от положително въодушевление, а дългогодишното другарство на Адриана и Мая бе запечатано преди години след отварянето на общият им салон за хубост в края на централния бул. „ Витошка “.

Припомняме и различен факт на 25 август 2005 година снайперист прострелва Георги Илиев пред десетки очевидци. Убийството е сходно с това на Илия Павлов, а Главният умира на място пред заведението си в Слънчев бряг.

Жена му Мая наследява цяло му положение, включващо движими и недвижими парцели, редица хотели и заведения в Слънчев бряг и Златни пясъци. За броят на къщите и жилищата из целият свят може единствено да се гадае, само че съгласно осведомени двойката има парцел във всяка по-голяма страна.

Най-ценното Илиева получава цялостно настойничество над трите им осиновени деца Георги-младши, Андреа и Криста, както и яхта за близо 4 млн. лв. - „ Маями “, кръстена от Георги Илиев на възлюбената му жена.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР