Местоположение на звеното за административно обслужване, осигуряване на паркинг за

...
Местоположение на звеното за административно обслужване, осигуряване на паркинг за
Коментари Харесай

Тайни клиенти на държавата доказват, че администрацията още не променя бюрокрацията

Местоположение на звеното за административно обслужване, обезпечаване на паркинг за достъп, система за ръководство на чакащи клиенти, наложителен брой на гишетата, отдалечено обслужване на консуматори със характерни потребности, стандарт за даване на указателна информация за предоставяните услуги и за понижаване на броя на изискваните от потребителите документи - всичко това са условия на административната промяна, водена от вицепремиера Томислав Дончев.
Дончев предизвести, че на доста места към момента не са изпълнени законови отговорности на администрацията, не са изменени процедурите и образците на документите и не са приложени признатите облекчения за жителите и бизнеса. Всичко това е разказано в отчети, по данни от " секрети клиенти ", изпратени особено на инспекция в обособени институции.
“Вчера изпратих писма до тестваните администрации, в които им давам период до един месец с цел да отстранят всички установени проблеми и да ми рапортуват какво е свършено. Предстоят нови инспекции “, съобщи вицепремиерът, представен от държавната пресслужба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР