Местният вот е чак октомври. Президентът можеше две години да

...
Местният вот е чак октомври. Президентът можеше две години да
Коментари Харесай

Борисов отговори на Радев: Можеше 2 години да говори срещу Слави Трифонов, но не съм го чул да се обади

Местният избор е чак октомври. Президентът можеше две години да приказва против Слави Трифонов, само че не съм го чул да се обади.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов на полигона в Шабла във връзка днешното изявление на президента Румен Радев, че намаляването на партийните дотации ще задуши опозиционните партии.

Министър-председателят разяснява и самото военно обучение. "Тези учения са доста значими за дипломацията и външната ни политика. До през вчерашния ден са се сваляли самолети на Балканите, а в този момент упражняваме дружно. Трябва да живеем в мир. Колкото повече се опознаваме и упражняваме дружно, толкоз повече потвърждаваме, че възпиращата мощ е най-важна. Резултатите са отлични. Ние предоставихме нашата техника в продължение на 20 дни. По този метод се основават бойни другарства. Това са изводите ми от тези стрелби ", разгласи Борисов.

"Това са персонални неща. Най-важното е да сме живи здрави, както и всички останали. И президентът ми се обади сутринта да ме поздрави. "Щях и аз да дойда през днешния ден, само че отпътувам за Унгария другояче щяхме да го минем за фойерверки за рождения ден " ми сподели и се посмяхме двамата ", разяснява Бойко Борисов днешния си 60-годишен празник.

"Най-важното е, че на Балканите мирът може да съществува единствено, когато сме единни. Всичко с изключение на мир ще е тотална вреда за Балканите. Мисля, че всички държавни глави сме осъзнали, колкото повече мир има, да подвигаме приходите, това желаят хората. Военните на тези учения да се надпреварват и показват какъв брой добре работят ракетите и самолетите, само че единствено това ", приключи Борисов и помоли стрелбите да спрат за малко до момента в който излети, с цел да не бъде уцелен.

Министърът на защитата Красимир Каракачанов и сръбският му сътрудник също изрекоха своето удовлетворение и наслада от взаимното военно обучение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР