Местният парламент в Плевен одобри проект за споразумение между общинската

...
Местният парламент в Плевен одобри проект за споразумение между общинската
Коментари Харесай

Плевенските общинари одобриха споразумение с МВР за видеонаблюдението

Местният парламент в Плевен утвърди план за съглашение сред общинската администрация и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи за потреблението на построената система за видеонаблюдение. За оферти план са дали своят вот 36 от общинските съветници, а двама – с „ въздържал се”. Нито един не е дал своя вот „ против”, оповестиха от Общинския съвет.
Системата за видеонаблюдение има 36 основни местоположения в регионалния град. Предстои да бъдат включени към нея още 16 точки в града. Община Плевен ще обезпечава достъп на регионалната полицейска дирекция до системата в действително време. Ще дава на органите на реда и информация на електронен притежател, която е нужна за попречване, следствие, откриване или наказателно гонене на закононарушения и пътни произшествия.
Областната дирекция на вътрешните работи пък се задължава да употребява тази информация единствено при нужда и за осъществяване на функционалностите и дилемите на Министерство на вътрешните работи, да оказва подпомагане при построяването и въвеждането в употреба на системата и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР