Местните власти в Париж предлагат съдействие при подготовката на бъдещи

...
Местните власти в Париж предлагат съдействие при подготовката на бъдещи
Коментари Харесай

Париж предлага помощ за пускане на трамваи в Скопие

Местните управляващи в Париж оферират подпомагане при подготовката на бъдещи проекти и тактики за въвеждане на трамваен превоз в Скопие за решение на казуса с паркирането, както и за системи за шерване на колела и коли (bike-share и car-share).
Тези хрумвания бяха показани на кмета на Скопие Петре Шилегов в Париж от заместник-кмета на френската столица Кристоф Найдовски, който дава отговор за публичния трафик в града.
Както оповестява пресслужбата на общината в македонската столица, в Париж кметът Шилегов е чул и концепцията на новата градска администрация за развиване и за дейностите, които френската столица може да осъществя и в Скопие.
По време на формалното си посещаване в Париж Шилегов беседва с френски предприемачи и имаше среща в дирекцията за континентална Европа във френското Министерство на външните работи.
В дирекция „ Континентална Европа " Шилегов е показал засилената интернационална активност на Скопие и нуждата от засилена дипломация с главните европейски градове, в допълнение към постоянното съдействие с побратимените.
Домакините са подчертали приноса на кмета на Скопие за стоплянето на връзките със съседите и сполучливото му посещаване в Атина предишния месец, осведоми общината в македонската столица.
Двете страни се споразумяха за усилване на съдействието и по-активен ангажимент в активността на Международната организация на франкофонията
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР