Местните власти в Мадрид ще направят носенето на маски задължително

...
Местните власти в Мадрид ще направят носенето на маски задължително
Коментари Харесай

Местните власти в Мадрид разширяват обхвата на правилата за маските

Местните управляващи в Мадрид ще създадат носенето на маски наложително на всички места и когато и да е в границите на пакет от ограничения, целящ да ограничи разпространяването на ковид, сподели лидерката на района Исабел Диас Аюсо, представена от Ройтерс.

Баровете би трябвало да затварят в 1.00 ч., а събиранията на външните тераси на заведенията за хранене ще бъдат лимитирани до 10 души, сподели тя. Регионалните управляващи предлагат да остане ограничаването до 10 души за присъединяване в частни събирания вкъщи, само че това не е законово обвързване.

Освен това Аюсо изиска централното държавно управление да ускори инспекциите на Мадридското летище.

Високопоставеният чиновник в локалното държавно управление на испанската област Арагон Майте Перес сподели, че рекомендациите за отбягване на пътувания за Испания, издадени от Белгия и Германия към техните жители, са дискриминационни и изиска от испанския външен министър Аранча Гонсалес Лая да насочи публично недоволство.

Перес сподели, че пандемията е под надзор в множеството елементи от района и добави, че туроператорите са положили големи старания за гарантиране на сигурността за здравето на туристите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР