Местните съвети са изправени пред необходимост да съкратят още повече

...
Местните съвети са изправени пред необходимост да съкратят още повече
Коментари Харесай

Общините са изправени пред опустошителни съкращения на услугите, тъй като черната дупка на торите от £5,8 милиарда е разкрита

Местните препоръки са изправени пред нужда да съкратят още повече услуги, защото цифрите демонстрират, че са изгубили една четвърт от финансирането си през последните осем години.

Данни от библиотеката на Камарата на общините разкриват, че ще има дефицит от £5,8 милиарда през идната финансова година, когато цените се поправят по отношение на инфлацията. Очаква се всяка обособена адвокатска гилдия, Greater London Authority, да претърпи действително редуциране на финансирането.

Около 218 управляващи, повече от две трети, ще претърпят понижение с повече от 30%. Съветът на Хемпшир означи най-голямото процентно понижение в действително изражение при последното съглашение за финансиране от 46,5%, дефицит от £143,7 милиона. Следват Западен Съсекс (45,3%), Източен Чешир (44,4%) и Централен Бедфордшир (44,3%). Съветът на Бирмингам ще претърпи максимален дефицит на финансиране с последното съглашение за финансиране, което го оставя с £182,8 милиона в по-зле.

Спадът във финансирането...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР