Местните лидери на Дагестан споделят, че бащата на Хабиб Нурмагомедов,

...
Местните лидери на Дагестан споделят, че бащата на Хабиб Нурмагомедов,
Коментари Харесай

Погребват бащата на Хабиб Нурмагомедов в родното му село

Местните водачи на Дагестан споделят, че бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап ще бъде заровен в неговото родно село Кироваул. Вчера следобяд Абдулманап напусна този свят на 57-годишна възраст след дълга битка за своя живот. В началото на април Абдулманап се болести с ковид, което докара до нови проблеми със сърцето.
 Бащата на Хабиб Нурмагомедов е умрял от COVID-19
Той мина сполучлива сърдечна интервенция, само че в последните дни получил два инсулта и това към този момент било съдбовно. Иляз Хазиев, който е един от водачите в Дагестан споделя, че хората към този момент се събират за погребението, което съгласно ислямските обичаи е хубаво да се извърши допустимо най-бързо. Ето какво сподели Хазиев:

 Кой бе Абдулманап Нурмагомедов?
" Вчера братята отидоха до летището и ще докарат тялото. Той ще бъде заровен незабавно, откакто го докарат в неговото родно село Кироваул. Роднините към този момент дойдоха и се събират. Разбира се ще идват още доста хора.

Главите на региона дойдоха и споделиха, че не е хубаво да се образува огромна навалица. Разбраха се с братята Нурмагомедови да не е огромно погребението, тъй като доста от роднините им бяха с ковид. Ще има единствено 10 индивида, които ще са доста близки. "

View this post on Instagram
So sad to hear about the passing of Abdulmanap Nurmagomedov, my condolences to @khabib_nurmagomedov and his family

A post shared by Bosslogic (@bosslogic) on Jul 3, 2020 at 6:17am PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР