Местните жители в Оклахома откриха големи, подобни на желе торбички

...
Местните жители в Оклахома откриха големи, подобни на желе торбички
Коментари Харесай

„Извънземни яйчни шушулки“, влачени от езерото в Оклахома, предизвикват „паника“, тъй като местните спекулират с мрачна находка

Местните поданици в Оклахома откриха огромни, сходни на желе торбички с твърда външна част, висящи от корените на дърветата; незабавно помислиха, че отговорът е извънземен. Или най-малко не са положителни вести.

Но учените, успокоявайки обществеността, споделиха, че локалните поданици в региона са получили рядко наслаждение - незадълбочен взор върху репродуктивната система на антично животно, което съществува отпреди динозаври.

Веднага локалните поданици го качиха онлайн и феновете започнаха да разясняват извънземно изглеждащите яйца. Но учените споделят, че съществата са били елементарни бриозои. Те съществуват от стотици милиони години, преди първите динозаври да бродят по планетата. Животните в действителност може да са добра вест за езерото.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Битка в учебно заведение в Хейзълуд: Тийнейджър задържан след момиче, 15, оставено да се бори за живота си с пострадване на главата

Бриозоите се клонират в огромни маси, с цел да филтрират дребни частици от водата за храна, почиствайки езерото....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР