Местните го описват като тих, скромен и неконфликтен. Въпреки че

...
Местните го описват като тих, скромен и неконфликтен. Въпреки че
Коментари Харесай

Пребиха Жестоко И Ограбиха Пенсионер! Заключиха Го В Дома Му!

Местните го разказват като спокоен, непретенциозен и неконфликтен. Въпреки че дал на нападателите, без да се съпротивлява, всичките си 340 лв., те го пребили и заключили в една от стаите на къщата му.

" Един ден не пристигна, втори ден не пристигна и ние се усъмнихме да не се е случило нещо. Видели са го на земята, не могат да отворят, бутнали са вратата и са влезнали да му окажат първа помощ ", описа продавачката Валентина пред Българска национална телевизия.

" Следим си жителите, тъй като сме доста малко и при едно отсъствие на центъра с няколко дни, а с него е станало по този начин, че от 13-ти не са го виждали ", добави кметът на селото Бонка Петрова.

Възрастния мъж е настанен в реанимацията на болничното заведение във Велико Търново поради усложнено здравословно положение вследствие на побоя.

Двама мъже от селото са арестувани като обвинени по случая, само че към този момент от Министерство на вътрешните работи не дават повече детайлности за тях.

В Сломер нападения е нямало от години, по тази причина и всички са в потрес. От 600-те къщи едвам половината са обитаеми, а в 70 от тях живеят самотници.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР