Местните данъци и такси във Видин няма да се вдигат,

...
Местните данъци и такси във Видин няма да се вдигат,
Коментари Харесай

Няма да вдигат цените на местните данъци и такси във Видин

Местните налози и такси във Видин няма да се подвигат, сподели на конференция кметът доктор Цветан Ценков. Той уточни, че напъните на неговия екип ще бъдат ориентирани към събираемостта на налозите.
„ Усилията ни ще бъдат ориентирани към привличане на нови вложения. Вече имаме диалози в тази тенденция. Искаме да обособим две индустриални зони. Промяната във Видин ще настъпи в случай че се открият нови работни места и заплащането бъде високо. Над 20 000 видински фамилии желаят да се завърнат в родното си място, в случай че имат работа и получават заплати в размер от 700 до 1000 евро “, сподели доктор Ценков.
Той добави, че ще се работи за смяна на инфраструктурата на общината, за създаване на спортни и детски площадки.
„ Ще изградим в кварталите и дребните обитаеми места публични препоръки. В тях ще влязат младежи, разчитаме на тяхната сила и креативност, с цел да се промени Видин и общината “, посочи доктор Ценков.
Той показа и управителния екип на общината. Трима са заместител кметовете – Борислава Борисова, „ Хуманитарни действия и обществена политика “, Десислава Тодорова „ Европейски политики и вложения “ и Светослав Скорчев „ Устройство на територията и развиване на инфраструктурата “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР