Местни избори 2019 Фандъкова: Политически инженери искат да подменят играта,

...
Местни избори 2019 Фандъкова: Политически инженери искат да подменят играта,
Коментари Харесай

Фандъкова: Политически инженери искат да подменят играта, аз не съм част от това

Местни избори 2019 Фандъкова: Политически инженери желаят да подменят играта, аз не съм част от това Кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство 29 септември 2019, 14:18  Фандъкова: Политически инженери желаят да подменят играта, аз не съм част от това Източник: БГНЕС
сички споделят, че тези избори за кмет на София са разнообразни, тъй като са огромна борба за власт. Това не е залогът, зная, че доста политически инженери се пробват да подменят играта, само че аз не съм била и в никакъв случай няма да бъда част от това.

В това увери съидейниците и симпатизантите си претендентът на ГЕРБ-СДС за нов кметски мандат на столицата Йорданка Фандъкова. Тя сложи началото на предизборната си акция пред НДК с оповестяване на целите, върху които ще подчертава, в случай че завоюва локалния избор.

Мотото на акцията е "Променяме града не с думи, а с работа ". Днес е и Световният ден на сърцето, а би трябвало да се работи със сърце, разгласи водещият при откриването.

Заставам пред всички с лицето си и скучната си биография. Днес стартира съревнование за хрумвания и планове, съобщи Фандъкова.
 На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство.
Тя уточни две значими неща, на които ще заложи за смяната на столицата - силата на опита и знанието, на уроците, от които са извадени поучения.

София в този момент има неповторим късмет да направи огромна крачка в своето развиване, в идващите години имаме опция да притеглим огромен стратегически вложител, на второ място означи претендентът на ГЕРБ-СДС.

Фандъкова в ретроспекцията си се върна към София отпреди 10 години, когато, по думите й, са почнали работа в един спрял град, който преминаваше от рецесия в рецесия. Днес столицата е друга, уверена е тя.

Първата съществена цел, посочена от нея отсега нататък, е по-добро качество на живот, с акцент върху кварталите - улици, осветяване. Следваща задача - напълно електрически рейсове, цялостна стратегия за създаване на буферни паркинги, напълно да се построи околовръстният път. Кандидатът за кмет и столичен градоначалник сега акцентира, че са подготвени с разширенията на метрото, предстоят планове за тези до Илиянци и Студентски град.

На второ място Фандъков а уточни по-здравословна среда, чист въздух. И настоя Народното събрание да гласоподава по-бързо инкриминиране на горенето на боклуци. Готови сме с плановете за осем нови парка и за зелен кръг, добави претендентът за кмет. Фандъкова призна, че за Борисовата градина и за Витоша са длъжници на столичани.

Като персонален приоритет тя разгласи повече благоприятни условия за спорт, като към този момент има планове за пет спортни зали в кварталите. Предлагаме терен за нов народен стадион, добави претендентът за кмет.

Цел за Йорданка Фандъкова е и основаване на повече благоприятни условия за по-успешен бизнес, по-високо възнаграждение. Можем да притеглим стратегически вложители и да създадем нови индустриални зони, изясни тя.
 На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство.
Повече от 10 години вложенията в образованието са постоянен приоритет, акцентира също претендентът за кмет.

Фандъкова няма да подмине и създателите при идващ мандат, даде обещание нови места за просвета и изкуство.

За огромните цели е необходим екип, единственият метод да се носи ясна отговорност е да кажеш кой съответно стои зад теб, с тези думи тя показа и претендентите за общински съветници, кметове на региони и кметства. Фандъкова изясни, че през днешния ден е съвременно да се споделя, че зад теб стоят жителите, само че те не са някаква обща маса.

Кандидатът за кмет залага както на някои от досегашните общински съветници, по този начин и на нови лица. Сред тях са проф. Иво Петров, народен съветник по инвазивна хирургия, арх. Ивайло Петков, арх. Георги Георгиев.

Не е задоволително през днешния ден да сме толкоз положителни, колкото сме били през вчерашния ден, не стига, би трябвало да бъдем дръзки в напъните, с изключение на инфраструктурата, да развиваме образованието, високите технологии, съобщи вицепремиерът Томислав Дончев. Сигурен съм, че ще има цялостен синхрон сред локалната власт и изпълнителната, увери той.

Днес мнозина ще ни убеждават във високата си професионална експертиза, настоявам, че най-съществен е индивидът, какъв брой е добър, мощен и същински - индивидът госпожа Фандъкова, уверен е Дончев.

Чрез видеообръщение "На добър път " пожелаха на Йорданка Фандъкова ръководителят на ЕНП Жозеф Дол и генералният секретар на европейската десница Антонио Лопес.
 На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство.
Местната коалиция ГЕРБ /СДС/ в София откри предизборната си акция за локалните избори в неделя.

На особено събитие претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова показа програмата си за идващия мандат на ръководство.

Събитието се организира в 12.00 часа пред вход А6 на НДК. На него участваха претендентите за общински съветници от ГЕРБ /СДС/, претендентите за кметове на региони и претендентите за кметове на кметства.

Коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили се записва в ОИК за локалните избори в столицата на 14 септември. Водач на листата на обединението ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е досегашният кмет на София Йорданка Фандъкова.

Втори в листата е проф. Иво Петров. Трети е Елен Герджиков. В листата влиза под номер четири Малина Едрева. Пети е арх. Ивайло Петков от „ Група град “. Шести е Николай Стойнев, седми – доктор Антон Койчев, проф. Асен Николов от Майчин дом влиза под номер осем “.

В листата, от страна на гражданската квота влиза радиоводещият Симеон Колев, някогашният зам.-министър на образованието и сегашен шеф на 119 учебно заведение Диян Стаматов, адв. Георги Георгиев, учител в Софийския университет.

В борбата за гласа на софиянци обединението ГЕРБ и Съюз на демократичните сили излиза с нови имена за кметове няколко столични региона.

В регион "Оборище " издигат кандидатурата на Петър Митев за кмет, в регион "Кремиковци " на досегашния зам.-кмет Лилия Донкова, която е издигната от предприемчив комитет. В регион "Красно село " и "Витоша " поддържат кметовете, които са от квотата на Съюз на демократичните сили. В "Младост " претендентът им е Мария Илиева. Досегашните настоящи кметове получават още веднъж поддръжката на обединението.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР