Местни данъци и такси вече могат да се плащат в

...
Местни данъци и такси вече могат да се плащат в
Коментари Харесай

Русенци вече могат да си плащат данъците в квартал Дружба

Местни налози и такси към този момент могат да се заплащат в изнесен офис в квартал "Дружба " 3

Русенци към този момент ще могат да заплащат своите локални налози и такси в Центъра за сложно административно обслужване при бл. „ 4 “ в кв. „ Дружба “ 3.

Там с изключение на досегашните услуги по гражданско положение, жителите могат да покрият и отговорностите си към локалния бюджет. Решението улеснява доста живущите в региона, които досега трябваше да употребяват офисите на ул. „ Котовск “ № 1 в кв. „ Здравец “ и на бул. „ Ген. Скобелев “ № 45 в центъра, с цел да правят своите заплащания.

Припомняме, че Центърът за сложно обслужване беше оголен през лятото на 2021 година взаимно с Министерство на вътрешните работи – Русе. В него досега се предоставяха услуги за всички жители на Русе, без значение от районирането им, които включваха:

- административни услуги /Община Русе/

- български документи – заявки за издаване и за приемане на подготвени персонални карти, паспорти и свидетелства за ръководство на МПС; информации и информация /ОМВР – Русе/

- публичен ред и сигурност /Първо РПУ при ОДМВР – Русе/ - в центъра се обитава приемна, където чиновници от Първо районно управление (на МВР) в Русе спомагат на сътрудниците си от бранш БДС по административно обслужване, както и на жителите по противопоставяне на престъпността и защита на публичния ред.

Освен опцията за заплащане на касите на „ Изи пей “, Община Русе сътвори още едно облекчение за жителите. С един клик от своето електронно банкиране клиентите на Пощенска банка, ДСК и ОББ също могат да покриват отговорностите си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР