Местната власт и бизнесът в Девня подготвят мащабна дарителска кампания

...
Местната власт и бизнесът в Девня подготвят мащабна дарителска кампания
Коментари Харесай

Местната власт и бизнесът в Девня организират мащабна дарителска акция

 Местната власт и бизнесът в Девня приготвят огромна дарителска акция в поддръжка на фамилиите, изпаднали в тежко обществено състояние поради ковид и съпътстващата го икономическа рецесия.

Кметът Свилен Шитов, заметник-кметът Донка Йорданова и секретарят на Община Девня Елка Драгулева ще дават безплатно месечните си трудови хонорари за задачите на акцията. Същото са заявили, че ще сторят и всички общински съветници като се изключи един. Парични средства за филантропичната акция ще дарят и индустриалните колоси – " Агрополихим ", " Девня цимент ", " Солвей соди " ; компания БКС и други

" В момента акцията е в развой на организация. Идеята е със събраните средства да закупим пакети с дълготрайни хранителни артикули, които ще раздадем на засегнатите от рецесията фамилии и жители. Когато стиковаме нещата до финален подробност, ще съобщим повече детайлности. Уверяваме Ви, че нито един жител в потребност няма да бъде подценен от помощта ", обявиха от локалната власт.

Всеки, който желае да се включи в благотворителната акция на Община Девня, може да преведе средства по следната дарителска сметка:

ОБЩИНА ДЕВНЯ

BG28FINV91508417051723,  BIC:FINVBGSF 

445100 – Дарения, помощи и други безплатно получени суми от страната

445200 – Дарения, помощи и други безплатно получени суми от чужбина

Средствата могат да бъдат употребявани в поддръжка на ограниченията против разпространението на COVID-19  за закупуване на защитни средства, апарати, консумативи, препарати и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР