Местната структура на БСП в Бургас изключи Бенчо Бенчев от

...
Местната структура на БСП в Бургас изключи Бенчо Бенчев от
Коментари Харесай

БСП отсвири Бенчев, ГЕРБ искат проверка за черна каса

Местната конструкция на Българска социалистическа партия в Бургас изключи Бенчо Бенчев от групата на социалистите в Общинския съвет.

Червените общинари показват, че работата на Бенчев до момента се прави оценка позитивно, само че с оглед създалата се обстановка към него, той не съставлява политиката и ползите на Българска социалистическа партия в органите на локалния парламент.

Споровете сред ГЕРБ и опозицията по аферата "Бенчев-Очите " не престават.

Управляващите желаеха инспекция дали има черна каса в Българска социалистическа партия. Депутатът Тома Биков изясни, че има разминаване в изказванията какви средства Бенчо Бенчев е давал на левицата. Биков прикани управлението на "червената партия " да спомага на органите на реда за тази инспекция. Той уточни, че може да се направи следствие дали има двойно счетоводство и при други партии.

Заместник - ръководителят на социалистическата партия Кирил Добрев отхвърли изказванията за "черна каса ". "Ако някой е получавал средства от Бенчо Бенчев и си мисли, че той е от Българска социалистическа партия, се бърка ", съобщи на брифинг Добрев.

Той беше безапелационен, че публично средства от Бенчев в Българска социалистическа партия не са постъпвали, с изключение на 70 лева, които групата общински съветници на Българска социалистическа партия и коалиция в Бургас събира за своята активност.

Зам.-председателят на соцпартията акцентира, че те нямат "черна каса " и получават добра държавна дотация, с която се устоят.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР