Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и

...
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и
Коментари Харесай

Предлагат интернат за малолетния, участвал в убийството в Александрово

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в Хасково предлага настаняване във възпитателно учебно заведение - пансион на хипотетичен невръстен участник в убийството на Димо Димчев /61 г./ в хасковското село Александрово. Това оповестиха от Районния съд, който е образувал частно наказателно дело по настояването на комисията в хода на формираното възпитателно дело.

Извършеното с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод убийството бе на 24 ноември т. година вечерта, а трупът на жертвата бе открит на идната заран на улица в селото. По случая бе арестуван 14-годишният братовчед на малолетния Васил Г., а съдът му наложи след това мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Ако настояването на комисията бъде утвърдено от съда, съпричастният към закононарушението невръстен ще бъде настанен за период от 3 години във Възпитателно учебно заведение - пансион " Ангел Узунов " в Ракитово, се прецизира в информацията от съда. По Закон той не може да носи наказателна отговорност. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР