Местната администрация прекрати обществената поръчка за проектиране на две пасарелки

...
Местната администрация прекрати обществената поръчка за проектиране на две пасарелки
Коментари Харесай

И пасарелките на Княгиня Мария Луиза и Цариградско шосе на изчаквателен режим

Местната администрация приключи публичната поръчка за планиране на две пасарелки - на бул. " Княгиня Мария Луиза " и на бул. " Цариградско шосе ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Поръчката бе включена към тази за планиране на паркинг на ул. " Четвърти януари ", на мястото на някогашния ТЕЛК. За тази позиция с паркинга има определен реализатор. Това е компания " Новиза " ЕООД. За позициите от поръчката, свързани с планиране на пасарелките, е взела участие единствено една компания - " АРКОНТ " ЕООД. Тя обаче е отстранена, защото е показала оферта, която не дава отговор на авансово оповестените условия на поръчката. След като е имало единствено един претендент за пасарелките и той е отхвърлен, в този момент Общината ще би трябвало да обяви нова процедура, което ще забави във времето построяването на надземните уреди.

Идеята за двете пасарелки бе да облекчи преходното преминаване в една от най-невралгичните точки в града и да размени съществуващите на двете места подлези, които обаче не се употребяват от пловдивчани.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР